Love You Mr. Arrogant

dah dekat seminggu aku membaca novel Cik Aliesha Kirana kite ni...baru semalam berjaya habiskan..bese la, aku ni bukan bujang lagi..kalo zaman study dulu, sehari je boleh habis satu novel...skrg tak boleh la..huhu..kang laki aku campak lak novel tu kan, asyik bace novel je, tak reti nak masak..hehe..kebulur lak laki aku...


cite die best la jgk..jalan cite tu rasenye macam biase org buat, kene kawin sbb tpakse & last2 jatuh cinta dgn suami sendiri....aku penah bace satu novel cite camtu gak, tp tak ingat la tajuk die...yang membezakan novel ni dgn novel lain, aku rase cara penceritaan die..boleh tergelak sorang2 bile bace...bile time klaka sangat tu boleh tergelak sorang2 & bile time sedih tu rase macam nak menitis air mata (tapi aku tak nangis ek, mata je merah..hehe..)


time ending die ade scene ala2 hindustan gitu..hehe..aku memahami la, sebab mmg kawanku sorang ni memang peminat hindustan...hehe..btol kan Ella??


satu je xpuas hati..hehe..mule2 kan dorang laki bini tido asing2 la...laki die xbagi tido sekatil...tapi xtau time bile die berbaik2 & tido same2..tibe2 Zaara tu dah muntah2 sebab pregnant...huhu..saspen sungguh...


tapi keseluruhannya ok la...best3x..akak ofis aku pon dah bace (akak ni mmg suke bace novel)..die pon cakap novel ni best...setinggi-tinggi tahniah buat kawanku Ella...berjaya jugak capai cita2 nak jadi novelis...teruskan usaha...aku tunggu novel ko yg setrerusnya...;-)


ni cover novel die..simple je..i like...

3 komen dari kawan2:

Aliesha Kirana said...

hahaa. wah komen yg jujur. i like! kah3. xtahan, boleh pulak ko ckp part industan yg last2 tu. aku pn xprasan. kah3! apapun aku akan perbaiki lg nnti. heheheeh. mekaseh atas review ni. muah3! heheeh

SYUHADA said...

haha..mmg la xpasan..ko mmg gile hindustan..aku smpai terbayang2 cner la rupenye kalo btol2 ek..hehe..

Penyuluh Perikanan said...

hai teman, blog ini sudah saya folow ditunggu folow balik
terima kasih

Post a Comment