4 bulan berlalu

Assalamualaikum semua..nak cite sket psl buah hati aku yg sorg ni..dah 8 bulan dah die..cepatnye masa berlalu..rasa macam baru lagi bersalinkan die..hehe..

Die dah pandai merangkak dah..umo 6 bln kalo xslh aku dah pandai slow2 merangkak..kalo kereta tu ibarat dulu merangkak 10km/j je..skrg dah 100km/j..hehe..nampak mama je die nak kejar..bkn main laju..

Memanjat pon dah merata tempat dah die panjat..pantang nampak almari..tangga..kerusi..semua die nak panjat..
Dah panjat tu lepas plak tangan sebelah...pegang sebelah tangan..yg sebelah lg tu mula la nak mencapai bnda atas lantai plak..hehe..mcm la die tu dah boleh berdiri sgt kan..

Die suke tengok ayam dgn kucing..hehe..kalo dpt tgk ayam tu tak berkelip mata..suke sgt..kucing lg la..die blh kejar..kalo tgh duduk tu goyang2 kaki..bdn..seronok tgk kucing..pastu die gi merangkak kat kucing tu die nak picit kucing tu..bile kucing tu cakar pandai lak nangis..pastu baru nk tgk mama mtk simpati..hehe..

Dah 8 bulan lebih ni berat die dh 7.8kg..kalo tgk bdn mcm xnaik pon..sbb bdn die jenis isi padat..peha bkn main sedap kalo picit..haha..

Cukup la kot..lps ni mmg cite psl die je la entry aku..hehe..

Owh..by the way..aku skrg dok kat phg utk sementara waktu..line mcm hampeh sket..so..sape nak contact nak bli brg blh sms@whatsapp aku ye - 0123449811 (^_^)

Celebrity Lass - Penghilang Bau Badan Terbaik!!

Assalamualaikum..hari ni aku nak cite pasal satu produk yg sangat best..sangat awesome..sangat ajaib..hehe..

Produk penghilang bau badan..Celebrity Lass (CL).

Siapa yg perlukan CL?
- org yg kuat berpeluh
- org yg mempunyai bau badan yg busuk @ hamis atau yg sewaktu dengannya
- surirumah yg byk bergerak di rumah (masak, jaga anak, basuh baju dll)
- ahli sukan
- org yg tak suka pakai deodoran

CL ni jugak korang boleh guna untuk bagi bau perfume tahan lama. Sembur sikit di pergelangan tangan, kemudian baru sembur perfume korang. Boleh buat eksperimen dulu. Sebelah tangan lagi pakai perfume tanpa CL. Korang boleh rasa perbezaannya.

Ada trial pack untuk korang cuba. Cuma RM15 sahaja termasuk pos.

Takde gambar nak upload. Sape nak tanya soalan berkaitan produk ni boleh whatsapp saya : 0123449811

(^_^) (^_^) (^_^)

I'm back!

Assalamualaikum semua...lame btol rsnye tak update blog..hehe..bese la pakai hp murah..laptop pon rosak..terus la tak update blog..biar je bersawang..ni baru nak menggunakan teknologi yg ade..baru download apps Blogger ni..excited plak rsnye..muahaha..poyo ek..

Byk benda nak cite ni..last update afina umur 4 bln..skrg die dah 8 bulan dah..cepat kan masa berlalu..die dah pandai merangkak..memanjat semua tempat..hehe..jatuh tergolek ntah berapa kali dah..nak memanjat mcm org beso..

Masuk dalam buai pndai nyanyi sendiri..mulut dah bising dah..mama die xblh hilang lame2..pandai nangis sebut mamama..ni skrg pandai sebut papapa plak..hehe..mmg xsunyi dah mama die lyn kerenah die..

Kalo cite psl afina ni mmg smpai esok pon xabes..hehehe..rsnye semua ibu camtu kan kat dunia ni..seronok cite psl anak die..

Ok la..sampai sini je la..nanti aku karang ayat best sket..ni entry pengenalan @ come back bak kate omputih..hahaha...daaa semua..